Vacature

🏅Gemotiveerde hoofdtrain(st)er gezocht (m/v) 🏅

Kun jij het aan om de hoofdschakel te zijn in onze sportschool? Ben jij een aanpakker die houdt van afwisseling en heb jij een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde heer of dame (parttime of fulltime), die in het bezit is van een passende sport diploma.

Functieomschrijving:
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je onze leden begeleid met het bereiken van hun doelen. Je weet om te gaan met onze leden van jong tot oud en stapt makkelijk op onze leden af. Je kunt je kennis en passie voor het vak professioneel overbrengen op onze leden. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in onze sportschool. Denk aan het goed verlopen van o.a. de volgende zaken; uitstraling van onze fitnessruimte, eenheid van de trainers, waarborgen van het wellness gedeelte, klantervaring en innovatie.

Wat verwachten wij van jou:
🏆 Je hebt behoefte om jezelf te blijven ontwikkelen.
👨‍🎓 Geven van instructies aan onze leden.
🏋️‍♂️ Ervaring met het begeleiden en adviseren van klanten.
😄 Je bent toegankelijk en geeft onze leden een goed gevoel.
🤹‍♂️ Anticiperen en inspelen op de dagelijkse gang van zaken.
⏰ Flexibel wat werktijden betreft.

Wij bieden jou:
💃 Prettige werksfeer in een leuk team.
🤓 Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
🏋️‍♂️ Onbeperkte sportkaart.
💰Prima salaris.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en is deze functie op jouw lijf geschreven? Aarzel dan niet mail jouw Cv en motivatie naar info@knetemann.nl (t.a.v. N. Raaff).