Na ruim 5 maanden dicht te zijn geweest mogen wij woensdag 19 mei ’21 dan eindelijk onze deuren weer openen! Wij staan te poppelen om iedereen weer te verwelkomen en om te doen waar wij goed in zijn!

Even in het kort over onze opening:

Je kunt 3 dagen van tevoren reserveren. Vanzelfsprekend ben je elke dag van harte welkom. Wel verzoeken je we vriendelijk om niet meer dan 1x per dag een reservering te maken, zodat er ook plek is voor je medesporter. 

Helaas mogen wij de kleedkamers/douches voor de sporters niet openen. Wel zijn de kleedkamers beschikbaar voor de zwembadbezoekers. Dat betekent dat onze kleedkamers in Zoetermeer alleen open zijn voor de zwemmers.

Sauna’s en zonnebanken moeten voorlopig nog dicht, dus deze zullen tot nader order helaas niet beschikbaar zijn.

Omdat het dragen van een mondkapje in publieke binnenruimtes verplicht is, verzoeken wij je vriendelijk om bij binnenkomst en op weg naar de fitnessruimte, een mondkapje te dragen. Tijdens het trainen is het dragen van een mondkapje niet verplicht.

Ben je na je training toe aan een heerlijke proteïne shake of een kop thee? Dat kan, alleen mogen wij de consumptie (nog) niet aan de tafels serveren en zullen we de dranken in een to-go beker overhandigen zodat je die buiten kunt nuttigen (mag ook in onze binnentuin of terras).

De Outdoor lessen gaan vanaf woensdag ook van start. Je kunt hiervoor via onze website reserveren.

We hopen je gauw weer te zien! Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Met sportieve groet,

Team Knetemann Quality Fitness